Kundservice

Hur bra syns ditt företag på nätet?

På 10 sekunder får du en rapport som avslöjar hur bra ditt företag syns på nätet

Lägg till ditt namn och e-postadress för att se resultatet

Klicka för att se hela exempelrapporten

  • 1Fyll i dina företagsuppgifter i fomuläret.
  • 2Vi scannar av de 30 största tjänsterna på nätet.
  • 3Efter 10 sekunder får du en kostnadsfri rapport som visar din närvaro på nätet.

Många företagare har problem med felaktig information på nätet


Genom att synas med korrekt information på viktiga sidor som Google My Business, Facebook och Foursquare så rankas ditt företag som mer trovärdigt. Resultatet blir att ditt företag syns bättre på sökmotorer som Google och Bing.

4 av 10 kunder uppger enligt en studie utförd av YP.com att de väljer bort företag som har felaktig företagsinformation på internet. Så hur får du koll på din information på nätet? Kolla in vår film och lär dig mer om Närvarokollen.

SPARA TID OCH PENGAR


Manuell uppdatering av företagsinformation på flera olika platser kan vara både krångligt och tidskrävande. Med Närvarokollen får du ett flexibelt verktyg som gör det möjligt för dig att ta kontroll över och äga din egen företagsinformation på nätets viktigaste sidor.

Ändra dina öppettider, uppdatera aktuella erbjudanden, publicera bilder och håll koll på recensioner och omdömen – allt från en och samma plats.

NÄR DU HAR FELAKTIGA UPPGIFTER UNDVIKER KUNDERNA DITT FÖRETAG


De flesta kunderna börjar med att söka online innan de tar ett köpbeslut. Tänk på nätet som en fysisk butik, där en framträdande plats på hyllorna ökar försäljningen av dina produkter.

Krasst kan man säga att om ditt företag inte syns på nätet så finns du inte. Har du även felaktiga uppgifter så väljer kunderna ofta ett annat ställe att handla på.

Därför är det bra att ha 100%

Genom att synas med rätt information på nätets viktigaste sajter så rankas ditt företag som mer trovärdigt. Ju högre synlighet du har desto trovärdigare anses ditt företag vara. Resultatet blir att ditt företag syns bättre på sökmotorer som Google.Visste du till exempel att Foursquare levererar sin data till Uber och att Waze får sin information från Google?

Du kan uppdatera och skydda din information smidigt med Närvarokollen.

Öppettider
Kampanjer
Menyer
Med Eniros verktyg kan du enkelt uppdatera alla dina kanaler och information från ett och samma ställe. Du kan även låsa informationen så att ingen utomstående kan genomföra ändringar.